Luisterend naar
mijn hart,
voelend wie je bent voor mij,
hopend op een toekomst
en een leven samen...
kan ik je eindelijk vertellen
wat ik voel voor jou...
Het grootste stuk is
liefde, liefde
voor een vrouw die alles
voor mij begint te betekenen...
Een ander stuk
is angst
angst om het mooiste
wat me al
overkomen is kwijtteraken...
En het laatste stuk is
vechtlust, vechtlust
om bij jou
te blijven, bij jou, de
jonge vrouw die zoveel
van mij houdt...
love ya beauty
...xxx...