Jij
met je bruine krullen
aan jou ga ik al mijn geheimen onthullen
Jij
met je bruine ogen
je mag alles van me vragen, je zou alles bij me mogen
jij
met je mooie lach
ik was op slag
verliefd
op jou
waar ik van hou.
Je bent mijn Prins, mijn lieve, lieve Prins.
Je maakte dat ik ging leven
en als ik jou zie, ga beven
Je maakte dat ik je niet meer kan missen
(hoe kon ik me zo hard in jou vergissen?)
Dat was vroeger
mijn hart gat daar naar uit,
Maar nu praat je niet eens meer met me
ik interesseer je niet meer, voor geen fluit
Ik denk nog vaak aan toen
maar nu geef ik enkel je foto een zoen
want jou raak ik niet, was het daarom dat je me verliet?
Ik hield van je stem,
zelfs al hoorde ik ze niet
over de computer
Je deed me lachen
toen ik droef was
Je deed me huppelen in het natte gras
Je troostte me zo vaak,
waardoor ik zelfs nu nog mijn tranen staak.
Je bent mijn lieve, lieve Prins
Ik praatte alleen met je over internet
wat had ik toen een pret.
We zagen elkaar op school, maar waren zo hard voor elkaar op de dool dat we niet eens durfden praten met elkaar
al passeerde ik vaak langs je, daar
in studie.
Je bent mijn lieve, lieve Prins.
Hoe kon ik je laten ontglippen?
Mijn LieVde loopt op de klippen.
Al die gestolen blikken vroeger, toen ik langs je liep, zijn verdwenen omdat ik naast je riep.
Je bent nog steeds mijn lieve, lieve Prins.
Ik mis je zo hard, waarom ben ik nu zo verward?
Je was de enige vriend die ik had.
Ik weet alles van jou, jij van mij, maar ik vergat dat jij mij niet nodig had... Ik alleen jou
Voor altijd, mijn lieve, lieve Prins
IK HOU VAN JOU!