Gister was het eerste paasdag,
Wat was dat toch weer een zware dag.
Weer een feest zonder ons mam,
Dat is iets wat ik nog niet verwerken kan.
Je probeert die dag zo goed mogelijk met z'n alle doortekomen
Maar op een gegeven moment zijn het toch weer die tranen die stromen.
Je troost elkaar en kijkt elkaar begrijpend aan
En je probeert weer verder te gaan
Maar het verdriet van binnen doet zo'n pijn
Ik gil IK WOU DAT ONS MAM HIER BIJ KON ZIJN
Maar dat geluk hebben we niet meer
En als we dat weer beseffen doet dat weer zo'n zeer.
Het leven is nu ineens zo verwart,
Mam, Je bent zo diepgeworteld in mijn hart..
Je hebt ons veel herinneringen gegeven
En we weten dat we daar mee verder moeten leven.
Het litteken op mijn ziel zal altijd wel blijven bestaan
Maar we weten dat we verder zonder jou moeten gaan
Mam,ik wil je vrolijk pasen wensen, waar je ook bent
Ik hoop dat je daar ook goed wordt verwent.
vrolijk pasen mam!