respect
is bij vele mensen zoek
woorden doorboren de persoon in de hoek
ze doet soms dezelfde dingen als mij
en hij
maakt die dingen belachelijk voor iedereen
en verwijt als geeneen
de andere gaan ermee akoord
en dan worden we opnieuw doorboord
zij door de 2 de vlaag
en ik door woede en herkenning