geloof in jezelf
geloof in de kracht die jij bezit
zorg ervoor dat "ik" nooit t onderspit delf
je moet in jezelf blijven geloven
je moet voelen dat je t kan
je moet t aan jezelf beloven
je moet er voor zorgen
dat je vandaag niet opgeeft
er is altijd weer een morgen
blijf altijd vechten voor wat jouw goed lijkt
stop niet zomaar ergens mee
ook als de rest maar doorzeikt
je moet ervoor zorgen dat jij weet
dat wat jij doet juist is
zodat t je niet helemaal opvreet
het maakt niet uit waar je in gelooft
zolang jij ermaar in blijft geloven
zolang jij maar aan jezelf belooft
IK GEEF NIET OP!!
(dit is voor iedereen die t kan gebruiken, of het nou iemand is die niet weet of t juist is wat hij/zij doet of voor iemand die niet meer weet of hij/zij wel door kan gaan. misschien dat het hier een daar een beetje kan helpen)