Je zei: “Je moet
Er zelf maar
Naar vragen
Ik begin er niet over’
Schaam je je
Ervoor liefje?
Meis, ik neem
Je zoals je bent
Ik was bang voor
Wat er zou komen
En ik kan begrijpen
Dat je er niet naar kunt kijken
Maar meis, je gaat
Hulp vinden, zij
Zal je helpen, dus
Van die sneden
Kom je af!