vaak denk je ik heb mijn leven op orde
en leef zo als ik wilt leven
dan op een dag!
zie je wat je in je leven hebt
en dan ga je denken en nog eens denken
is dit wat ik wil
er zijn keuze die je dan moet gaan maken
keuzes die vaak zwaar en onoverzichtelijk zijn
maar in die keuze die je maakt
waak dan voor je hart
die weet altijd raad ook al zie je het niet zo
je kan er naar luisteren
en je kan het negeren
diep van binnen weet je wat je wilt
het zijn keuzes die zwaar zijn
keuzes die voor andere pijn kunnen doen
het is jou leven, ook dat is een leven waard
van hoe je er tegen aan kijkt
in de liefde is het vaak moeilijk om die keuze te maken
liefde en houden van
zijn twee verschillende woorden
in die twee verschillende woorden
zit er altijd één lijn in
dat is de liefde en houden van jou eigen leven
hoe zwaar en moeilijk de keuzes ook zullen zijn.