Mijn Prins, waar ben je nu?
Lukt je examen?
Of moet je elk woord in je hersenen beramen?
Glimlach je nog? Zoals je vroeger deed?
Maar nu naar een ander, anderen bij de vleet.
Mijn Lieve, Lieve Prins, ik duim voor jou, weet dat ik van je hou.
Denk je ooit nog eens aan me?
Misschien toen ik bekende: "Ik ben verliefd op je."?
Lees je ooit nog eens dat gedicht dat ik voor je schreef?
En wens je dan dat ik voor eeuwig bij je bleef?
Ik hou van je
gedachten
Waarom bleef je niet op me wachten?
Now, I'm standing like a fool,
Shit, Life is so cruel!
Mijn Prins, kon ik je maar vasthouden,
voor eeuwig in mijn armen sluiten
zo helemaal, binnenstebuiten...
Waarom moet ik je zo missen?
Waarom kon ik niet beslissen dat we voor eeuwig samen bleven?
Net zoals een spin haar net gaat weven,
zo vormde je mij...
Luister je ooit nog naar 'ons-liedje'?
Zoals ik doe
telkens weer
keer op keer
denk ik aan jou...
Mijn Prins, Weet dat ik van je hou!