Ik weet het niet meer.
Ik wou je juist opgeven
Tot je zei : ‘’ jij betekent ook wat in men leven’’
Dit gaf me nieuwe moed,
Maar begrijp ik dit wel goed?
Misschien moet ik je toch
alleen als beste vriend beschouwen,
Al weet ik dat ik nooit van iemand anders zo zal houden.
Wat kan ik nu doen?
Zal het ooit nog worden zoals toen?
Of is het beter dat ik mijn hartje aan die nieuwe jongen schenk?
Ik weet niet meer wat ik denk…
Als ik nu met die andere jongen zou gaan
Dan zal ik jou voorgoed moeten laten staan
Maar ik hou ontzettend veel van jou...
Ik weet je zit zelf in de knoop
Misschien is het enige dat ik nodig heb
Nog een sprenkeltje meer hoop.