Lief meisje
Levend in je eigen wereldje
Niemand binnenlaten in je ziel
Het voelt daar allemaal zo veilig
Ik wou dat je uit deze illusie viel
Vanbinnen steeds sterker groeien
Ondertussen afbreken wat er was
Je kracht lijkt alleen toe te nemen
Maar je bent zo breekbaar als glas
Problemen vervagen, gevoelens worden verzacht
Totale controle over je leven
Maar eigenlijk heeft iemand anders je in zijn macht
Geloof me wanneer ik zeg dat dit niet de oplossing is
Problemen verdwijnen niet wanneer je voor ze wegrent
Geef de strijd niet op ook al lijkt de weg zo lang
De wereld mist een stukje als jij er niet meer bent
Zoveel mensen kijken machteloos toe hoe je steeds verder vervaagt
Je doet ze hiermee zoveel pijn
Vertrouw op hĂșn woord, wanneer ze zeggen om je te geven
Want hoe minder eten, hoe minder...