er komt een tijd
er komt een tijd, voor mij en jou
dat zonlicht 's morgens weer zal schijnen
de eenzaamheid, de pijn en kou
voor altijd in vergetelheid verdwijnen
er komt een tijd dat elke traan
die jij voor ons aan 't huilen
geen reden kent voor haar bestaan
als w' eeuwig bij elkander mogen schuilen
er komt een tijd dat donk're nacht
nog slechts verlicht wordt door verlangen
de plaats naast ons niet op de andere wacht
wij nooit meer voor de andere moeten bangen
er is een tijd die voor ons staat
de liefde heeft die toekomst zelf geweven
waar d' één de andere nimmer meer verlaat
niet nu, niet morgen, nooit in heel dit leven.
**********
sunset 27-03-2004
**********