grote blauwe hemel boven mij
de kalme rivier diep in mij
als een jonge kalf in de wei
als het mooie bed met een warme sprei
het inmense bos vol met zieke bomen
de woeste zee vol met vrotte vis
in de nacht die akelige dromen
de grote blauwe hemel is wat ik mis