Ik zag....
Op dezelfde dag
Een zonnetje én een maantje
Met erin lachje én een traantje
Weerspiegelend naar me kijken
Of ik ook mijn emoties liet blijken
Keek ze beiden even en begroette ze even
En wandelde door, precies ‘waar ik was gebleven’...
lidy