Ik ben onredelijk geweest,
dat weet ik ook wel
maar een gedicht is een gevoel
op een bepaald moment!
Ik denk niet dat je dat
ooit zult begrijpen
maar weer asjeblieft
niet zo kwaad?
En zíj kan er niets aan doen
dus laat haar gerust?
die van mij lees je maar
dat interesseert me niet
maar leg het met háár
in ieder geval bij?
ik wil je ook terug
als je dat nog wil
terug als vriendin,
wil je weer dingen
kunnen vertellen, je vertrouwen
en andersom ook
ik weet zeker dat je
dit leest, zo ben
je ook wel weer, maar
is dit dan de laatste?
*** Annemieke(en degene die haar kennen die dit lezen), dit is een gedicht op een bepaald moment, maar ik weet zeker dat ik dit morgen ook nog zo voel, en overmorgen, en over-overmorgen, en over-over-overmorgen...***