Lieve Dochter,
Zwemmen was ons eerste vereiste
Dansen dat hoort bij de opvoeding
Sport hoort bij ieder kind
Paardrijden om dat jij het leuk vindt
Van al deze sporten heb jij een diploma gehaald
als Ouders zijn wij trots op je,
want jij heb het toch alleen gedaan.
Met 5 jaar kreeg jij je eerste ponyles
na maanden op een pony te rijden vond je het best
Zo klein je ook was een groter paard
dat wilde je graag, toen zijn wij met je
naar Manege v.Vuren gegaan.
Jij zag het paard staan
al ben ik de naam vergeten maar jij
zal het wel weten.
Je klom er meteen op,
en ging in galop
De paarden werden steeds groter
zo`n Ukkie op een groot paard,
Nu werd het tyd dat je voor je ruiterbewijs gaat
veel moest je leren en je energie er aan geven
maar je ruiterbewijs heb jij op je 10 jr gekregen
Later had je een eigen paard dat had je wel verdiend
je school ging voor je had weinig tyd voor je paard
Fury moest weg dat deed je veel verdriet
Daarom het kaartje
dan vergeet je het niet.
Veel liefs,
PA en MA