Lieve Lara,
Zie je dan niet wat mijn ogen je proberen te vertellen?
Hoor je dan niet wat ik met mijn woorden bedoel,
Lees je dan niet tussen de regels van mijn smsjes door,
Het is toch zo duidelijk wat ik voor je voel.
Ik mis je mooie groene ogen,
Met dat ondeugende straaltje licht,
Die mij iedere keer weer betoveren
En altijd stralen als je in mijn armen ligt.
Ik mis je zachte lippen op de mijne,
kussen zoals ik nooit eerder heb ervaren,
laten me alles om me heen vergeten,
kunnen mijn gevoelens voor jou verklaren.
Ik mis je kleine drukke gebaren,
de puinhoop die achterblijft als je hebt gegeten,
altijd je handen in je haren,
onze mooie momenten, die ben je toch niet vergeten?
Elkaar Gamba’s voeren aan de zee,
Ons liefdes weekend in Berlijn,
Ons verdriet ieder keer weer als we afscheid namen,
Kunnen we dan niet voor altijd samen zijn?
Weer ben je aan het zoeken naar je leven
maar zie je dan niet wat iedereen al ziet?
Met wie heb je je de laatste tijd echt gelukkig gevoeld?
Lieve Lara, liefste lief , alsjeblieft vergeet me niet!!!!
Ik hou van je,
Kara