In me gedachte zie ik je,
Elke dag denk ik aan jou.
Ik kan het gewoon niet laten,
Omdat ik zoveel van je hou.
Ik probeer je te bereiken,
Maar toch zie je me niet.
Wat moet ik nou doen,
Iets doen zodat je me ziet.
Ik wil je in mijn armen,
Ik wil je tegen me aan.
Jou lekkere warme lichaam,
Zo veilig en vreedzaam.
Toch weet ik niet wat er in je om gaat,
Wat je denkt wat je voelt wat je weet.
Dan voel ik me eenzaam,
Bang dat je mij ooit vergeet.
Als je me ooit zal vergeten,
Zal ik om je blijven geven.
Ook al is het niet meer als vrienden,
Maar zijn we vrienden voor het leven!