in mijn hart een vlammetje
dat brandt zo lekker
een warm gevoel brengend
precies op het juiste moment
verdronken in die ogen
leuk koppie, krulletjes
een lieve lach
het ziet er gewoon goed uit
het was maar zo even
zo even heel mooi
heel warm
en vooral gezellig
kus