Voor de 3de keer,
breng je me dichter
en verlaat je me weer...
Je laat me verdrinken in je ogen,
en even vergeten wie ik ben...
je hebt toch niet tegen me gelogen?
Ik kan je niet vergeten... je zachte stem...
Je tedere kussen,
hoe je men twijfels wist weg te sussen...
Nog maar te zwijgen over je lieve woordjes...
je romantische gedachten...
Nu kijk ik naar je foto,
ze vervaagt steeds meer en meer,
zonder een sprankeltje hoop
verlaat je me voor de 3de keer...