liefde is zoals men zegt
vanop het eerste gezicht
zo van , waauw en het is er
dan denk je van dit is het
hierop wachtte ik al heel m'n leven
dan komt de liefde op het tweede gezicht
hier wordt er rekening mee gehouden met de inhoud
met de diepte van het hart
met de band tussen de twee
want wanneer men leven moet met het beeld
van je liefje in de ochtend,...
en dan komt de liefde op het derde gezicht
dit is de laatste fase
meer lijkend op de dans van een stervende zwaan
dan op het gezang van een licht zangvogeltje
dit is de laatste pijnkreet
vooraleer de relatie omslaat in haat
nu welk gezicht zie jij het meest?