Rupsen
betrappen mijn gevoelens
op het wensen van
jouw warmte
Je weet het,
mijn verloren bladeren
vind ik niet bij jou
Maar waarom
moet hij,
mij knappe luis,
mijn zon zijn
die de hemel kleurt,
hoewel hij mijn bladeren
niet bezit
Ik zit vast in een cocon
Jij probeert me
te bevrijden
Hij kijkt in m'n ogen,...
verdwijnt
Vind mij, ja jij,
vind mij...