Heb ik je vandaag al verteld
hoe mooi je bent?
Nee? Liefje, geloof me,
je bent mooier dan
de sterrenhemel met maan
heb ik je vandaag al verteld
hoe lief je bent?
Nee? Meiske, je bent liever
echt véél liever dan die knuffel
die elke nacht naast me slaapt
Heb ik je vandaag al verteld
hoeveel je weet?
Nee? Sweety, je bent echt
het slimste meiske
dat ik ken
Heb ik vandaag al gezegd
hoeveel ik van je hou?
Nee? Dan zul je toch écht
even naar hier moeten komen
dan kan ik het bewijzen...