Hij ziet wat wij voelen, horen
Te voelen, maar kent het niet meer
Zo goed.
Zijn onaantastbare herinneringen
Leven op hun wankele sokkel
Zijn frĂȘle stem is slechts een
Stil geluid in een liefdesbrief
Aan vroeger.
Nutteloos zwemt hij tegen
De stroom van zwart ijs op,
Hij voelt, voelt als nooit tevoren
De leegte
Vingt-neuf mars