Nog altijd het gevoel
Dat jij van mij iets hebt gemaakt
Zoals ik dingen helemaal niet bedoel
En dat is wat mij zo raakt
Maar 1 man die mij ooit echt is bevallen
Maar ik kan toch niet terug gaan
Naar iemand die me zo heeft laten vallen?
Ik mis je en ik hou van je wilf.
maar ik weet wat ik kan geven en ik ga geen genoegen nemen met iemand die mij goed genoeg vind. Ik geloof dat ik meer ben dat dat..