Ben ik zoals jij, dat ene element
misschien ben ik als de zon,
de zon die warmte kan geven
maar ook schade kan aanrichten.
Of ben ik als een druppel die de emmer doet overlopen
en hoopt dat er geen gevolgen zullen zijn
of pijn.
Misschien ook niet !
Ik zou ook als een storm kunnen zijn
die woelt over de stad en niemand
die hem kan vatten om de storm te bedaren.
Of ben ik als het water die stil is en gesloten is zoals de zee die waakt over haar geheimen en haar gedachten.