Morgen ga je weg
Op studiereis naar Parijs
Ongerust
Dat er jou iets zal overkomen
Wie weet
Een of andere aanslag
Ik mag er niet aan denken
Te leven zonder jou
Ook al hebben we geen contact meer
Een blik van jou opvangen
Is genoeg voor mij
Om mijn hele dag goed te maken
Raar dat ik zo bezorgd ben
Om jou, iemand die me haat
Het is moeilijk te accepteren
Dat iemand waarmee je zoveel opgebouwd hebt
Je haat
Doet of hij je niet kent
Ik moet je vergeten
Maar hoe hard ik mijn best doe
Het lukt niet
Je bent een speciaal persoontje in mijn leven
Iemand die altijd in mijn hartje zit
Ook al heb je mij hard gekwetst
Morgen ga je weg
Er mag niets gebeuren
Ik wil jou niet kwijt
Al zijn we geen vrienden meer
Ik zie je nog altijd doodgraag
Dus alsjeblieft, wees voorzichtig