Na jaren zwervend in het licht
Kwam de tijd dat ik voor je zwicht
Een ontboezeming van gevoelens
In mijn bedje woelend
Tijden van simpelheid vervagen
En ik tel de eenzame dagen
Vervaagd van elke zin
Die in mijn hoofd omging
Ingewikkeld samenspel
Geloof ik het nu wel
Wij kunnen samen zijn
En toch ook leven in pijn