Liefde is weten dat je kan waarmaken
wat je aan de ander hebt toevertrouwd,
maar ook de macht die alles kan kraken
wat je reeds hebt opgebouwd
(Schat,Alle zorgen die je van mij ontdoet
En alle tederheid waarvan ik hou
Verbinden mij met jou
En als jij het ook wil, voorgoed !)