Het was alsof de zon weer opkwam
toen jij in mijn leven verscheen
Tussen ons nog een grote afstand
die als de nacht ook verdween
Het was nu echt zover
ik wilde helemaal voor je gaan
Al wist ik heel goed
dat er problemen in de weg zouden staan
Zolang de nacht weer dag word
zal ik wachten op jou
Hoop dat je er ooit voor me bent
omdat ik zoveel van je hou