Kleine Meid
Wat liep ze toch zo hard vooruit
jaar later, geen rijke buit
Was haar toekomst dan een droom
liefde vol met schroom
Dat hartje huilt nu zacht dit
had ze niet verwacht
Geen kleuren heeft haar regenboog
haar ogen houdt ze niet droog
Haar mooie wereld valt helemaal
in mekaar
Zal voor haar staan, met open
armen klaar
Laat haar geven bij mij, die tranen
de vrije loop
Geef haar die liefde dat schenkt
wat hoop
Door dik en dun zal ik haar
steunen
Op mijn schouders mag ze dag
en nacht leunen
Kleine meid ik zal zijn voor jou
dat zonlicht
Want jij hebt mijn hartje ook
zo verlicht!!