mezelf kwijt,
dagenlang loop ik te dromen,
hoe heeft het zover kunnen komen.
doe dingen die ik zelf niet weet,
maar het intereseerd me ook geen reed.
mijn gedachten voelen vol en raar,
ik weet nie hoe ik t moet zeggen maar.
heb het gevoel dat ik steeds ga vliegen,
en ik zal er maar niet om liegen.
het lijkt of ze me komen halen keer op keer,
maar toch laten ze me dan weer neer.
en denk dan "ik ben er weer meid",
maar ondertussen raak ik mezelf kwijt.
~x~x~x~ winan