Ik voel me zo alleen,
waar ga jij nou heen?
Ik voel zo veel pijn,
en dat is echt niet fijn.
Mijn hart gaat zo tekeer,
als ik jou zie alweer.
Maar jij loopt dan gewoon weg,
wat heb ik toch een pech.
Zal je me dan nooit zien staan,
kunnen we nooit samen verdergaan?
Waneer kijk je me aan in mijn ogen,
ik wacht tot jij mij zal mogen.
Ik ga zitten, alleen, op het plein,
ik zucht eens diep, voel in mijn hart pijn.
Dan voel ik een arm om me heen,
jij bent toch niet zo gemeen!
Ik pak je hand en kijk je verliefd aan,
je bent eindelijk naar me toegegaan.
Je verteld dat je van me houd,
en de andere laten je koud.
Ik vertel dat ik gek ben op jou,
en we vertellen elkaar: ik hou van jou!
Samen lopen we verder, hand in hand,
iedereen zegt dat we bij elkaar passen en gaan aan de kant.
Ik ben weer gelukkig nu ik jou heb,
of heb ik dat zal duizend keer gezegd.
Ik voel nog steeds die arm om me heen,
mijn liefde voor jou is extreem.
* Voor . . . . *