Waarom
Waarom ben je weggegaan?
Ik was niet vrolijk te krijgen, want
je hebt me in de steek gelaten.
Wat heb ik je aangedaan?
Wat deed ik verkeerd?
Ik had je zo lang gezocht
en toen ineens was je daar weer.
Ik was o zo gelukkig.
Ik wou weer met je praten
En je iets laten zien.
Ik had het niet in de gaten,
maar je had me alweer in de steek gelaten.
Je had vast een reden,
maar waarom ben je nou weer weggegaan?
Iedereen vroeg aan mij,
waarom ben je niet meer blij?
Ik hou me groot maar ik zie je niet,
want ik weet; ooit,
ooit komt er een einde aan mijn verdriet.