Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Fantaseren
Ik lig op het grasveld te fantaseren
over beekjes en bossen van toen
over kastelen en koningen van weleer
zo heb ik weer wat te doen
Ik lig op het grasveld en val in slaap
ik droom over de mooie tijden van ooit
die in een zucht voorbij zijn gegaan
maar terugkeren zullen ze nooit
ik lig op het grasveld en word wakker
nog nadenkend over mijn mooie droom
sta ik langzaam weer op
wat was het leven toen toch vroom
Reacties op dit gedicht
Pups vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Pups
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
31 maart 2004
Thema's:
[IK]
[Dromen]
[Fictie]