Verlaten veldslag
doden en gewonden
zowat leeg en stil
buiten wat kreten om hulp
geen hoop op verbetering
alles was vernietigd
en geen hulp in zicht
alsof het niet veranderd kon worden
dat kon wel degelijk
mensen kwamen toch te hulp
onder leiding van een man
met ideologische ideeën
samen werden er gewonden gered
overleefde een droom
over hulp in hopeloze situaties
over vrede in de oorlog
(uitdaging van Ingrid, mijn zusje. Ze had het nodig voor een schoolwerk)