Ik zal blijven,
Ook al blijf ik lijden.
Ik zal de pijn omzetten in strijd,
En dat mes heb ik vermijd...
Waarom zou ik zelfmoord plegen?
Om niet meer liefde aan jou te geven?
Ben jij de reden om andere mensen zo veel verdriet te doen?
Ben ik werkelijk dan zo'n oen?
IK ga geen zelfmoord plegen,
Ook al wil ik jou geen liefde geven.
Ik kan je nog altijd negeren,
Dat zal jou wat leren!
Ik zal blijven,
Ik zal de mensen om me heen geen pijn doen.
Ik ga andere mensen geen verdriet doen,
Ook al ben jij een reden om dat te doen...
Ik zal blijven leven,
Ik zal jou geen liefde meer geven.
Ik zal blijven leven in een strijd,
Met de pijn die ik lijd.
Ik zal geen zelfmoord plegen,
Ik beloof het.
Je ziet het...
Ik leef nog en dat zal ik blijven doen...
Tot aan mijn NATUURLIJKE dood