liefde
liefde kan je geven
liefde kan je krijgen
liefde is de droom van iedereen
kussen
kusjes kan je krijgen
kusjes kan je geven
kussen is de droom van iedereen
eenzaam
eenzaam kan iedereen zijn
daar is niks over te zeggen
verlieft
verlieft kan iedereen zijn
door is niks over te zeggen
praten
praten kan ook iedereen
zeggen dat je verlieft bent
dat kan iedereen
dus .. hier komt mijn uitspraak
LIEVE ....... ik wil met je praten ik wil je kussen
ik wil bij je zijn en niet meer eenzaam
ik ben verlieft op jou
LIEVE ....... ik hou van jou