Dirk we wensen je nog vele jaren...
al verlies je al je wilde haren!
Blijf daar niet staan op de stoep...
je bent welkom in de Sloep!
Het bootje vaar niet op zee...
ga maar met ons mee!
We hebben je nodig...
je bent niet overbodig!
Iedereen is gekomen...
je vrouwtje kun je belonen!
Zij heeft alles bekokstooft...
en haar uitgesloofd!
Door haar kunnen we smullen!
en ons buikje vullen!
We zullen er nu ééntje drinken...
en op je verjaardag klinken!
Santé van harte gefeliciteerd!
Dit is voor onze vriend,
die dit wel verdiend!