laat me,
zoveel dingen aan mijn hoofd,
en geen mens die dat dooft.
laat me,
gewoon even alleen zijn,
in dat kleine leventje van mij.
laat me,
dingen denken die ik wil,
ik weet het leven staat niet stil.
maar laat me,
ook even klein en gevoellig zijn,
ik ben niet van steen
ik heb ook weleens pijn.
dus laat me,
laat me maar even gaan,
dan kan ik deze wereld weer
helemaal aan.
~x~x~x~