Van een wereld die
we nooit ontmoet hebben,
kunnen we dromen
van het hemelse geluk
zoals die beschreven staat
in het aardsparadijs...
In die wereld is oorlog
een onverstaanbaar fenomeen
en staat liefde
centraal gevolgd door
oprechte genegenheid
tussen alle species
der mensen...
In z'on wereld zou ik
willen leven,
zou ik mijn liefde
met alleman willen delen...
Jij ook niet???
-love ya Beauty-