Mijn wereld gaat open,
Want ik zie jou lopen.
Als je maar wist,
Dat is je zo had gemist.
Het hele weekend het ik lopen denken,
Of ik nou het wel of niet zou schenken.
Of ik jou nou wel of geen liefde moet geven,
Maar ik heb me bedacht..Ik kan NIET zonder jou leven
Ik heb je gemist,
Als je dat maar wist.
Ik denk dat je het wel weet,
Gewoon...Op die manier dat je naar me keek...
Ik wist het zeker dat je het weet,
Gewoon op de manier hoe je naar me keek.
Dan weet je het maar lekker,
Het word toch alleen maar gekker:P
Ik ga toch niet toegeven,
Dat ik niet zonder jou kan leven.
Dat ik van je hou,
Was ik maar bij jou.
Je moet weten,
Ik zal je nooit vergeten.
Ik zal aan je denken,
En zal je liefde schenken.