Oorlog
een leven vol ellende
honger en verdriet
mensen schreeuwen om hulp
maar niemand die ze ziet
soldaten schieten burgers neer
en richten dagelijk een bloedbad aan
mensen schreeuwen om hulp
maar niemand ziet ze staan
duizenden mensen
worden koelbloedig vermoord
mensen schreeuwen om hulp
maar niemand die ze hoort
belangrijke gegevens
worden door de regering verduisterd
mensen schreeuwen om hulp
maar niemand die echt luistert
mensen, opent uwer ogen
en ziet dat ge het hoort
stop de oorlog voor er nog meer
onschuldige mensen worden vermoord!