Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ode aan mijn teddybeer
Ode aan mijn teddybeer
ik deelde met jou vele jaren
al mijn lief en leed
en samen met jou
heb ik toekomstplannen gesmeed
als ik problemen had
kon ik bij jou terecht
en al heb je in al die jaren
geen stom woord tegen me gezegd
er luisterde iemand
en dat was fijn om te weten
maar dat is nu verleden tijd
nu ben je oud en versleten
ik heb je begraven
in een hoekje van mijn gedachten
en daar lig je al jaren
te hopen te wachten
tot ik me je bestaan herinner
en denk aan de tijden van weleer
dan kan ik alleen maar zeggen
bedankt lieve oude teddybeer
miranda - 27 augustus 2000
Reacties op dit gedicht
Miranda van der Velden vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Yonathan
:
Donderdag, april 19, 2001 00:59
schattig, in 1 woord schattig
:)
liefs
Yonathan
Over dit gedicht
Auteur:
Miranda van der Velden
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
18 april 2001
Thema's:
[IK]
[Genegenheid]
[Vroeger/Herinneri]