De Krachr
Benen heb je nodig
om er mee telopen, voor menige
mensen is dat er niet meer bij,
deze hoop is vervlogen
die zitten voor hun leven
in de rolstoel gebonden
aan de wielen draaien om
voor uit tekomen daar van,
wordt je zo moe van
de kracht die je moet geven
om je naar voren te bewegen
Herma