Voor jou Elske!
We waren toch niet zo close als we dachten,
En zonder dat we het verwachten,
Liepen onze wegen uiteen,
En jij stootte op dat grote probleem.
Maar als ik je nou niet had laten gaan?
Zaten we dan nog steeds op dezelfde baan?
Zou je probleem dan nog zijn gebeurd?
Ik denk het niet, al klinkt het absurd..
Als ik bij jou was,
Zat jij dan niet met die kras?
Ik had je kunnen troosten en steunen,
Je had op me kunnen leunen.
Gelukkig gaat het nu weer goed,
Maar je houdt nog wat tegoed.
Ik zal er vanaf nu altijd voor je zijn,
Misschien heb je dan wat minder pijn..
~ * ~ Elske, ik ben er voor je en ik wil je niet meer kwijt.. Ik wil dat het zo was zoals vroeger.. Toen we nog alles tegen elkaar konden zeggen, toen het leven nog allemaal zo makkelijk en zorgeloos was.. Ik denk niet dat dat ooit zal gebeuren, maar ik mis je wel.. Ook die tijd dat ik je niet heb gezien dacht ik nog wel aan je.. Ik was je niet vergeten.. Ik hoop jij mij ook niet.. Hoop dat ik je ooit nog zie of spreek.. Kus voor jou! Liefs, Dien ~ * ~