Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Uit eindelijk toch alleen....
Uit eindelijk toch alleen....
Je ogen
Iets wat ik
Zal herinneren
In mijn gedachten.
Je vertelde
Me iets dat ik nooit had verwacht.
Een lange tijd
Bleef je wachten
Op de vraag
Die jij wel had verwacht.
Je begreep het zei je..
Maar toch deed het je pijn.
Iets wat ik nooit wilde
Maar deed als
Of het iets was dat
Niets met me deed.
Even goede vrienden
Daar kwam het op neer.
Het gevoel
Wat er was is uitgewist
Als of het niets was.
Een zuchtje wind
tijd vullend
Of juist dat beetje
Liefde.
Liefs tineke
Reacties op dit gedicht
tineke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Brammie
:
Donderdag, april 19, 2001 19:52
Je weet het vast al wel, maar de tijd heelt alle wonden.
Over dit gedicht
Auteur:
tineke
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
19 april 2001
Thema's:
[JIJ]
[IK]
[Houden van]