IK
Ik dacht echt ja ik geloofde het echt
Dat Ik, dat Ik nog echt was
En nu hoe stom kan een mens zijn
Ja hoe stom kan ik zijn, want echt is niet iets wat ze nog willen
Oh ja zeker je hoort het ze roepen, je hoort ze klagen
en natuurlijk vragen
Maar ze willen niks dat echt is want waarom ben ik dan nog altijd alleen.
Nog nooit iemand gehad die moeite voor me heeft gedaan
En dat na 24 jaar, het doet best pijn.
Maar mensen ze kijken en ze zien niks meer
Ze denken maar voelen niks meer
Ze praten waar ze beter zouden kunnen zwijgen
En eerlijk het breekt me op
Steeds weer een beetje
En het laat me verder afglijden in mijn eigen isolement
Want ik weet wie ik ben al heeft het me veel gekost
En zo wil ik zijn en steeds sterker worden
Maar ik wil niet kiezen tussen mijn wereld en de maatschappij.
In mijn geloof is dat alles een
Er is zoveel meer oh mensen lief
Moet ik echt alleen zijn om van het sprookje te genieten?