Is fijn om te weten,
dat je last van me hebt,
dwars door me heen kijkt,
en je vrienden ook
't Is fijn om te weten,
dat je me niet meer moet,
dat je me laat vallen
en je vrienden ook
't Is écht fijn om te weten
dat zij er wél voor me zullen zijn
als er iets is, als ik verdrietig ben
dat ik bij ze terecht kan
't Is écht fijn om te weten
dat ik met hen kan lachen,
als ik vrolijk ben, en zij
op dat moment ook
't Is gewoon fijn om te weten
dat ik vrienden heb waar ik
wél vanop aan kan, in goede
en slechte tijden... :)