Het staat er in geschreven,
Maar ik kan er niet mee leven.
Ik wil je gewoon blijven zien,
Anders is het voor mij te min
Het staat er in geschreven,
Dat je van me houd.
Daar kan ik niet mee leven,
Want ik houd ECHT van jou.
Je hebt er neergezet dat ik je nooit moet vergeten,
Maar dat kan ik niet weten.
Waarom zou ik jou vergeten,
Want ik houd zo veel van jou...Dat moe tje weten.
Wat je er hebt geschreven,
Ik kan er niet leven.
Het blijft door mijn gedachten spoken,
Mijn hart voelt gebroken.
Je meent het niet,
Dat je van me houd.
Ik hoop dat je dat ziet,
Want het is een grote fout.
Het staat er geschreven,
Dat ik jou niet mag vergeten.
Toch zal ik het wel doen,
Dat was jou laatste zoen...