Vakantie
Eindelijk na een halfjaar.
Staat de caravan daar.
Kom op, in de auto stappen.
We rijden door verschillende landschappen.
Aan het einde van de rid beginnnen we te zingen.
Zelfs de auto begint ze swingen.
Nu zijn we er.
Het was heel ver.
Maar nu zijn we op vakantie.
Met een hele lange garantie.
Nu maar hopen op mooi weer.
Maar nee wat doet dat zeer.
Het regend en het stormt.
Nu is onze hele vakantie misvormt.
Dan maar weer naar huis.
En lekker spelen rond het huis